Crònica del Sènior Femení

Primer partit de lliga de les SantCugatencas. Inici del partit un tant imprecís, possiblement perquè es tracta d’un equip nou i molt jove, va fer que en els primers minuts, l’Escola Pia de Sabadell, s’avançarà en el marcador 6-13.

Un cop el joc de les locals es va estabilitzar i van imprimir rapidesa, van anar creant distàncies de fins a 18 punts, amb un joc alegre i que va agradar a l’afició local.

Una sèrie d’imprecisions finals, va fer que les visitants s’acostaran fins a una distància de 5 punts (56-51).

Les SantCugatencas, van saber jugar els últims minuts i van tornar a posar una distància de fins a 8 punts.

Partit ben jugat per les locals, on segur que a poc a poc aniran consolidant el seu joc i coneixent la categoria.

El partit va finalitzar amb el resultat de 62-54.