Crònica del Sènior 2 masculí

C.B. Castellar 43 – 74 QBasket Sant Cugat

Parcials: 10-13, 8-22, 12-18, 13-21

Bon partit el jugador pel nostre Sènior 2 masculí, davant el CB Castellar. A priori, podia semblar un partit còmode per als nostres, tenint en compte la diferència en la classificació. Però no va ser així.

Els locals, amb una forta defensa, no ens permetien desenvolupar el nostre joc. Ens resultava difícil crear jugades, així com llançar contraatacs. De fet, el resultat del primer quart, ja demostra la falta d’encert (10 -13). Si que cal ressaltar, que el Qbasket Sant Cugat, ho intentava, però amb poc encert.

En el segon quart, els nostres jugadors, van sortir decidits a resoldre el matx, i en els inicis d’aquest quart es començaven a crear les diferències en el marcador. Estàvem més encertats en el tir, i robàvem més pilotes al contrari. El resultat al final de la primera part va ser de 18 – 35.

L’inici del tercer quart, seguia la mateixa dinàmica que el segon. Partit controlat pel Qbasket Sant Cugat. Domini en el rebot, tant defensiu com ofensiu i bon encert en el tir. L’avantatge al marcador, s’eixamplava (30 – 53).

Últim quart i mateix ritme. Seguia el domini en el rebot, que ens permetien segones opcions així com robatoris de pilota en la mitja pista, que ens permetien contraatacs.

Resultat final 43 – 74

A ressaltar el debut de Marc Virgili (Junior 1).