Crònica del Sènior 1 masculí

Berga 62 – 70 QBasket Sant Cugat

Parcials: 10-8, 23-22, 13-22, 16-18

Partit jugat al pavelló de Berga i on ambdós equips arribaven igualats en la classificació. Inicis dubitatius per ambdues parts i poc encert en el tir. Els locals, aconseguien avantatges de 4-6 punts, que ràpidament eren escurçats pels nostres jugadors. Ens estava costant massa controlar el rebot ofensiu i defensiu. El primer quart finalitza amb el resultat de 10-8.

Paràmetres semblants en el segon quart, però el Qbasket Sant Cugat, imposa un ritme més alt tant en la part defensiva com en el moment d’atacar. Vam començar a agafar més confiança dins de la pista i ens ajuda a resoldre millor les situacions. Arribem a la mitja part amb el resultat de 33 – 30.

Inici del tercer quart molt prometedor, on als pocs minuts, els nostres jugadors es posaven per davant en el marcador. Segurament, continuar amb una intensitat alta, ajudava a poder controlar el partit i que les jugades comencessin a funcionar molt bé. El tercer quart, finalitza amb el resultat de 46 – 52

Durant l’últim quart, la intensitat pels nostres continuava molt alta i ho demostra el nombre de pilotes robades que ens permetien anar augmentant en la diferència en el marcador. Ens faltava encert en els rebots, però aconseguíem bons tirs i rapidesa en el joc. Les diferències al nostre favor s’ampliaven fins als 9 punts.