Crònica del partit entre el C.B Cerdanyola i el nostre Sènior 2

CB Cerdanyola 46 Qbasket Sant Cugat 58

Partit intens el jugat pels dos equips, on els nostres van ser en tot moment per davant en el marcador. El partit es jugava de forma ràpida per part del Qbasket Sant Cugat, mentre que els locals, utilitzaven un joc més físic.

El Qbasket Sant Cugat, va saber adaptar-se a les circumstàncies i seguia dominant en el marcador, amb diferències de 8-10 punts.

A la segona part, tot i que en alguns moments es perdíem pilotes degut a la precipitació originada pel joc ràpid dels nostres, es va saber mantenir les distàncies al marcador. Tan sols en una ocasió, els locals, van arribar a reduir la diferència a 4 punts.

Els minuts seguien passant i el bon joc i control del partit, seguia sent propietat del Qbasket Sant Cugat.

El partit va finalitzar, amb una cistella dels nostres des del mig del camp.