Crònica del derbi!

Qbasket Sant Cugat 78 – UESC 49

Parcials: 17-6 22-10 22-10 17-23

Partit ben jugat per tots dos equips, però amb clara diferència a favor de l’equip local.

El partit va començar amb algunes imprecisions per part del Qbasket Sant Cugat. A poc a poc, es van anar fent els amos de la pista, i amb un joc ràpid aconseguien acabar el primer quart amb el resultat a favor de 17-6.

En el segon quart, els locals van seguir intensificant el seu encert en el tir exterior així com el domini en els rebots. A poc a poc, les diferències en el marcador s’anaven eixamplant. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 39 – 16 a favor del Qbasket Sant Cugat.

A l’inici del tercer quart, va tenir una certa relaxació per part dels jugadors locals, que no estaven tan acetats en el tir i en la finalització de les jugades. Però continuaven amb la mateixa intensitat i lluita que des del principi. El tercer quart va finalitzar amb el resultat de 61 – 26. Es mantenia l’àmplia diferència.

En l’últim quart, el joc seguia la mateixa dinàmica que en els tres anteriors, on el tir exterior i la lluita dels locals, els permetia anar aconseguint diferències en el marcador de fins a 35 punts.

Resultat final 78 – 49, favorable al Qbasket Sant Cugat.

A ressaltar l’aportació del jugador Cadet Pol Baldrich, durant els diversos minuts que va estar a la pista.