CADET FEMENÍ

“Progressa adequadament”

C.B. LES FRANQUESES  55 – QBASKET SANT CUGAT  51

TXANAN

El dissabte vam assistir a la segona derrota del Qbasket en la fase regular. Novament jugàvem en camp contrari i cal reconèixer que el partit presentà bastants similituds amb el de la setmana anterior. Enfront teníem, una vegada més, un equip experimentat en el nivell B, jugant amb velocitat i defensant la seva zona amb molta energia. El primer quart, també en aquest encontre, va permetre als rivals distanciar-se amb una sensible renda (17-9), que van anar administrant com pogueren durant la resta de partit. Igual que a Badalona, el segon quart, un cop passat el vendaval inicial i la sorpresa corresponent, fou molt més equilibrat, encara que el parcial tornà a resultar-nos desfavorable (32-22). En la represa, el mateix guió que en la jornada anterior: esplèndids deu minuts de les nostres que pràcticament deixaren el partit en taules (40-36).

Com veuen, fins aquí l’escrit ens sembla del tot superflu, ja que hauria estat suficient amb un senzill “vegi’s la crònica del partit anterior” i ja hauria estat tot dit. Però només fins aquí. A Badalona el final del partit permeté a les locals ampliar el seu avantatge sensiblement, rematant a un Qbasket completament esgotat; a les Franqueses no fou així. Les forces estigueren molt igualades fins a la botzina i en els darrers deu minuts la diferència de quatre punts no s’alterà. Anem millorant.

És cert que no serà fàcil la nova singladura al nivell B. Cal adaptar-se a la major intensitat amb què juguen les rivals i hem d’augmentar la precisió dels llançaments sobre la cistella contrària (malbaratem massa ocasions clares  i això ens passa una inevitable factura en el resultat final), però sobretot cal sortir a la pista amb una major concentració i no permetre que les contràries prenguin alegrament un avantatge que ens posi el partit costa amunt. A mesura que vagin transcorrent les jornades, el joc i els resultats del nostre Qbasket estaran sens dubte a major altura. Temps al temps.