Benvinguts al QBasket!

Ahir, últim dia d’agost, va ser un dia de benvingudes. En primer lloc, per primera vegada aquesta temporada es van veure les cares tots els membres que formaran el nostre cos tècnic aquesta propera temporada, un total de 26 entrenadors i entrenadores compromesos a fer créixer als jugadors, equips i al club.20170831_192502

En segon lloc, vam tenir la presentació del nostre nou patrocinador, Finisher, una nova marca de la farmacèutica Kern Ph  arma, la qual estarà present al Eurobasket que va començar ahir mateix. És la marca que fan servir els jugadors de la selecció Espanyola en tots els productes en relació amb els suplements esportius. A més a més dels productes amb els que ens equiparan, que ja els veureu, els jugadors i jugadores del QBasket tindran un descompte en els seus productes en diferents farmàcies de Sant Cugat.

20170831_191639

Per últim, vam donar la benvinguda a Richi Serrès amb una breu introducció al club, feta pel Dídac Vidal. El Richi també es una nova incorporació per aquesta temporada a la nostre família, el qual ve amb l’objectiu d’ajudar a créixer al club i als entrenadors que el formen. Ahir mateix va fer una breu, però interessant sessió sobre el treball en equip.

IMG-20170831-WA0012

Tenim clar que amb aquestes noves incorporacions, si tots treballem dur, aquest serà un gran any pel QBasket.

#Benvinguts a la Q Família

Posted on 1 septiembre, 2017 pm30 2:48 pm

No hay comentarios