Àrea femenina

El projecte FEMENÍ Sant Qbasket és una iniciativa basquetbolística dins del Qbasket Sant Cugat que pretén desenvolupar el bàsquet femení i formatiu. Però, què vol dir això?

Entenem les jugadores com el centre de tot allò que fem. Són les protagonistes del procés que viuen: gaudir i aprendre a través del bàsquet.

 

Què posem a disposició de les noies per aprendre i gaudir al màxim?

Equip humà:

  • Equips tècnics complementats: entrenadors i entrenadores experimentats i experimentades, formats i formades. Alhora, joves entrenadors i entrenadores que complementem el treball dels més experts formant equips de treball equilibrats.
  • Tecnificadors/es, per una millora individual dels gestos tècnics
  • Preparadors/es físics, per una millora de les condicions físiques i com a prevenció de lesions.
  • Fisioterapeuta, per afrontar les possibles lesions
  • Psicòleg/ga espotiu, per millorar els aspectes mentals des d’una perspectiva del coaching.

 

Propostes esportives:

Entenem que la societat, en constant evolució, ha canviat i els club hem d’adequar-nos a la realitat. Per això proposem dos models a través dels quals mantenir-se vinculat al bàsquet segons les motivacions de cada jugadora. L’esport ens aporta tant relacions socials com el desenvolupament de l’esport en qüestió (en el nostre cas el bàsquet!). Sense deixar cap dels dos objectius, proposem dos models on la diferència rau en dos formes de viure el bàsquet.

[ezcol_1half]

Bàsquet de perfeccionament

Viure el bàsquet al màxim d’exigència tant d’equip com individual. Si cerques el teu millor nivell i formar part d’un equip que buscar ser el millor, aquest és el teu bàsquet!

Desenvolupant els valors i enfortint les amistats amb un enfocament cap a l’exigència dels aprenentatges tècnics i tàctics.

En aquest equip, el programa d’entrenaments consta de 3 entrenaments i la possibilitat de fer un 4t entrenament en format de tecnificació i d’altres treballs complementaris de psicologia esportiva, fisioteràpia i preparació física.

La competició, en aquest model, és sempre federada i cercant les millores per participar-hi en el nivell més alt que el treball dels equips permeti.

 

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Bàsquet Recreatiu

Sense deixar de banda els valors de l’esport en equip (compromís, superació, treball en equip, esforç, etc.) també es pot fer bàsquet amb menor freqüència. Poder, així, compaginar amb d’altres activitats i aficions, una més: el bàsquet. Aprenentatges i formació amb un enfocament de menor freqüència de pràctica.

Consisteix en formar part d’un equip que entrena dos cops per setmana i la competició a la que participa depèn de les jugadores que formin part d’aquest equip (competició Federada en els seus diversos nivells o competició Escolar).

[/ezcol_1half_end]

 

Amb qui fem el Femení Sant Qbasket?

Col·laborarem amb tota entitat o centre educatiu que vulgui animar a les noies a viure el bàsquet a través de Femení Sant Qbasket.

Volem sumar al projecte a totes les noies que vulguin fer bàsquet (sigui en un model més recreatiu o en un de perfeccionament!). L’element que ens enganxa a tirar endavant és el bàsquet, sigui quina sigui la manera com el volem viure!

Per això convidem a jugadores i entitats a sumar-se al nostre projecte.

 

Com compartim el bàsquet juntes?

El Femení Sant Qbasket, al llarg de tot el curs realitza activitats com un stage de pretemporada, l’organització d’un torneig 3×3, Campus en períodes vocacionals, torneigs, anar a veure altres equips el club, anar a veure partits d’equips professionals… i en totes elles és el moment per fer amistats, fer pinya i viurem el bàsquet juntes, sigui quin sigui la forma amb la que volen practicar el bàsquet.

Per nosaltres, la cohesió de totes les noies (independentment de l’equip on juguin!) és un pal de paller per ésser, en definitiva, un espai on, a través del bàsquet, aprendre i gaudir juntes.

 

CONTACTA’NS

Estàs interessada en que et mantinguem informada de les novetats del Femení Sant Qbasket?
Vols saber quan fem portes obertes perquè ens puguem conèixer?

Vols col·laborar com entitat amb el nostre projecte?
Omple el formulari, contactarem amb vosaltres i rebreu tota la informació que necessiteu!

Nom i cognoms

Sel·lecciona una de les següents opcions:
Sóc pare/mare d'una jugadoraSóc el / la responsable d'una entitat

Nom jugadora/Entitat

Telèfon de contacte

Email

Comentaris